Uw vraag
onze oplossingen

Wij vinden dat uw proces en uw product aandacht verdienen. We zijn dan ook benieuwd naar uw wensen en kijken graag wat de mogelijkheden zijn. Zo werken we samen aan de beste producten.

Bekijk ons assortiment

Maatwerk en speciale wensen

Heeft u bijzondere wensen of vindt u niet wat u zoekt? Ons Custom Made Team (CMT) is speciaal hiervoor opgericht. Zij bestuderen specifieke wensen en bedenken hiervoor passende oplossingen. Ook voor uw vraag! Laat ons weten wat u zoekt: bijvoorbeeld bijzondere afmetingen van kaas, of van verpakkingen. Wij houden wel van een uitdaging en denken graag met u mee.

“Wij geloven in duurzaamheid”

We hechten waarde aan langdurige relaties, alleen dan bouw je samen iets moois!

— Albert Koekoek Managing Director Kaas-Pack

Kwaliteit is voor ons heel gewoon

Kwaliteit is voor ons geen aparte afdeling, maar onderdeel van het grote geheel. Alles en iedereen in ons bedrijf ademt ons motto: “Alles in één keer goed!” Vanaf het moment dat u aan komt rijden tot in de productiehal en van productiemedewerker tot aan directie. Op papier voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen is één, maar uiteindelijk gaat het om de praktijk.

Wij kennen uw branche

Elke branche is uniek en stelt zijn eigen voorwaarden: van producteigenschappen tot eenheden en van verpakkingen tot logistieke wensen. Wij begrijpen die dynamiek. Sinds 1993 leveren we aan de voedingsmiddelenindustrie, foodservice en retail door heel Europa. Door een unieke combinatie van ambachtelijke kennis en moderne technologie, worden onze kaasproducten afgestemd op de wensen van de verschillende gebruikers in heel Europa.

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Retail
  • Foodservice

Heeft u vragen of suggesties?

Kaas is een alledaags product. Wij maken van dat alledaagse iets bijzonders. Iets waar u blij van wordt! Heeft u vragen of suggesties? Dan horen we die graag.