Wij kennen
uw branche

Elke branche is uniek en stelt zijn eigen voorwaarden: van producteigenschappen tot eenheden en van verpakkingen tot logistieke wensen. Wij begrijpen die dynamiek als geen ander.

Voedingsmiddelen-industrie

Van huismerkproducten tot de vleesverwerkende industrie en van zuivel tot industriële bakkerijen: de voedingsmiddelenindustrie is divers en bestaat uit een grote verscheidenheid aan voedselproducenten. De ontwikkelingen in de branche gaan snel. De wens van de consument verandert, wat gevolgen heeft voor de productie en distributie. We volgen de ontwikkelingen op de voet en spelen daar direct op in, zodat u kunt focussen op uw eigen proces.

Foodservice

De out of home markt is een grote markt, waarin gemaksvoeding een grote rol van betekenis speelt. Van tankstation tot horeca en van verzorgingstehuis tot de plaatselijke bakker. We consumeren steeds vaker iets tussendoor en liefst ook gezond. De foodservice markt is voor ons geen onbekende markt. We leveren onze producten op maat al vele jaren aan verschillende landen in Europa.

Retail

Hoewel we zelf producten leveren aan verschillende ketens, zijn wij ook gewoon consument. Dagelijks doen wij onze boodschappen in de supermarkt. Het kaasschap heeft daarbij altijd onze extra interesse. We volgen de trends en ontwikkelingen in het schap nauwgezet. Kaas kent vele variaties en mogelijkheden. Het is een natuurlijk en gezond product en dat wordt door de consument bijzonder gewaardeerd.

Heeft u vragen of suggesties?

Kaas is een alledaags product. Wij maken van dat alledaagse iets bijzonders. Iets waar u blij van wordt! Heeft u vragen of suggesties? Dan horen we die graag.