Uw product krijgt
de aandacht

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. We voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsnormen en zijn daarnaast uitermate gemotiveerd om het product conform uw wensen te maken.

Levert een bedrijf wat gecertificeerd is ook kwaliteit?

Je kunt de best mogelijke gedocumenteerde voedselveiligheidsprocessen en -normen hebben, maar als ze niet consequent in de praktijk worden gebracht zijn ze nutteloos. Wij zijn ons hier bewust van en kennen onze taken en verantwoordelijkheden. Van directie tot op de werkvloer. Vanuit ieders kennis en met het besef dat we met kwetsbaar voedsel werken, leveren we iedere dag onze bijdrage aan een kwalitatief hoogstaand product.

Verpakken voor de juiste toepassing

Het verpakken van kaas kent heel wat mogelijkheden. Zo ook bij Kaas-Pack. We verpakken kleine consumenten- eenheden én grote industriële hoeveelheden. Van 150 gram gesneden kaas tot 10 kg in geraspte vorm én alles wat daartussen zit. Onze leidraad is uw behoefte. Wat voor u de beste toepassing is, is voor ons waardevolle informatie. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat u het krijgt.

Kwaliteit tot in de kleinste details

Onze producten voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsnormen. Daar zorgen we met ons gemotiveerde en verantwoordelijke team iedere dag opnieuw voor. Zeggen is één, maar we kunnen het ook bewijzen! Al jaren op rij worden de volgende certificaten aan ons uitgereikt: BRC, IFS, Halal, Skal, Weidegang, Vlog.

Onze verantwoordelijkheid

Maatschappelijke vraagstukken als klimaatverandering, de eiwittransitie en het gebruik van plastic raken iedereen. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid in de keten en kijken continu waar wij een bijdrage kunnen leveren. Zo wekken we inmiddels meer dan 25 procent van onze elektriciteit op via zonnepanelen. Wij gaan daarnaast spaarzaam om met water en bestuderen momenteel de mogelijkheden om het verpakken te verduurzamen.

  • Uw duurzame partner
  • Retail
  • Foodservice