Blokjes kaas
in allerlei formaten

We denken al gauw aan blokjes kaas voor bij de borrel, maar onze blokjes zijn een maatje kleiner. Zo smelten ze goed, of dienen ze als garnituur voor alle mogelijke toepassingen.

Maatwerk en speciale wensen mogelijk

Blokjes in vele varianten

Kaasblokjes geven smaak aan salades, vleesproducten en sauzen. Dankzij geavanceerde techniek kunnen wij kaas in allerlei kleine formaten snijden, van blokjes tot staafjes. Kleine blokjes worden veel gebruikt in salades, op pizza’s en pizzabroodjes. Voor de productie van bijvoorbeeld grillworst worden juist grotere blokjes gebruikt. De bakkerijsector verwerkt blokjes kaas bovendien in diverse deegproducten en vullingen. Laat ons weten welke variant bij uw product past.

Maatwerk en speciale wensen

Heeft u bijzondere wensen of vindt u niet wat u zoekt? Ons Custom Made Team (CMT) is speciaal hiervoor opgericht. Zij bestuderen specifieke wensen en bedenken hiervoor passende oplossingen. Ook voor uw vraag! Laat ons weten wat u zoekt: bijvoorbeeld bijzondere afmetingen van kaas, of van verpakkingen. Wij houden wel van een uitdaging en denken graag met u mee.

Wij kennen uw branche

Elke branche is uniek en stelt zijn eigen voorwaarden: van producteigenschappen tot eenheden en van verpakkingen tot logistieke wensen. Wij begrijpen die dynamiek. Sinds 1993 leveren we aan de voedingsmiddelenindustrie, foodservice en retail door heel Europa. Door een unieke combinatie van ambachtelijke kennis en moderne technologie, worden onze kaasproducten afgestemd op de wensen van de verschillende gebruikers in heel Europa.

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Retail
  • Foodservice

Transporteenheden

Ook transporteenheden passen wij graag aan aan uw wensen. Uw producten leveren we op de manier die het best bij uw proces past. Bijvoorbeeld in plastic kratten, (pallet)dozen, technifils, op H1-pallets, blok- of Euro-pallets. Onze gespecialiseerde medewerkers denken graag met u mee, zodat we de verpakkingen en transporteenheden perfect afstemmen op uw wensen.

Technifils
Kartonnen dozen
H1-pallets
(Pallet)dozen
Plastic kratten
Euro-pallets
Blokpallets

Bekijk ons assortiment

Heeft u vragen of suggesties?

Kaas is een alledaags product. Wij maken van dat alledaagse iets bijzonders. Iets waar u blij van wordt! Heeft u vragen of suggesties? Dan horen we die graag.