Geraspte kaas
in allerlei formaten

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw vond geraspte kaas zijn weg naar de professionele én de thuiskeuken.

Maatwerk en speciale wensen mogelijk

Voor talloze toepassingen

Geraspte kaas is een veelzijdig product, dat gebruikt wordt voor warme en koude gerechten. Denk aan sauzen, of als decoratie, topping en ingrediënt voor bijvoorbeeld pizza’s en kant-en-klaarmaaltijden. Ook voor bekende bakkerijproducten zoals kaasstengels, kaascroissants en kaasbroodjes wordt geraspte kaas gebruikt. Zoals u ziet, geraspte kaas is een veelzijdig product en dat maakt het voor ons juist zo leuk.

Maatwerk en speciale wensen

Heeft u bijzondere wensen of vindt u niet wat u zoekt? Ons Custom Made Team (CMT) is speciaal hiervoor opgericht. Zij bestuderen specifieke wensen en bedenken hiervoor passende oplossingen. Ook voor uw vraag! Laat ons weten wat u zoekt: bijvoorbeeld bijzondere afmetingen van kaas, of van verpakkingen. Wij houden wel van een uitdaging en denken graag met u mee.

Wij kennen uw branche

Elke branche is uniek en stelt zijn eigen voorwaarden: van producteigenschappen tot eenheden en van verpakkingen tot logistieke wensen. Wij begrijpen die dynamiek. Sinds 1993 leveren we aan de voedingsmiddelenindustrie, foodservice en retail door heel Europa. Door een unieke combinatie van ambachtelijke kennis en moderne technologie, worden onze kaasproducten afgestemd op de wensen van de verschillende gebruikers in heel Europa.

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Retail
  • Foodservice

Transporteenheden

Ook transporteenheden passen wij graag aan aan uw wensen. Uw producten leveren we op de manier die het best bij uw proces past. Bijvoorbeeld in plastic kratten, (pallet)dozen, technifils, op H1-pallets, blok- of Euro-pallets. Onze gespecialiseerde medewerkers denken graag met u mee, zodat we de verpakkingen en transporteenheden perfect afstemmen op uw wensen.

Technifils
Kartonnen dozen
H1-pallets
(Pallet)dozen
Plastic kratten
Euro-pallets
Blokpallets

Bekijk ons assortiment

Heeft u vragen of suggesties?

Kaas is een alledaags product. Wij maken van dat alledaagse iets bijzonders. Iets waar u blij van wordt! Heeft u vragen of suggesties? Dan horen we die graag.