Vertrouwde service, nieuwe look

Vertrouwde service, nieuwe look

Kaas-Pack heeft een nieuwe website, met een vernieuwde frisse look. Deze is niet zomaar tot stand gekomen. De nieuwe website is een goede afspiegeling van waar we voor staan. Voor deze nieuwe uitstraling hebben we daarom eerst goed in de spiegel gekeken. Wie is Kaas-Pack? Wat maakt ons wie wij zijn? En hoe kunnen we ons het beste inzetten voor onze klanten?

We vinden duurzame relaties heel belangrijk, omdat je dan samen iets moois bouwt. Daarvoor moet je een betrouwbare en professionele partner zijn en ons product moet altijd goed zijn. Daarbij staan de medewerkers van Kaas-Pack vanzelfsprekend altijd voor de klant klaar. Dat doen we op nuchtere wijze, professioneel en transparant. Op die manier bouwen we aan lange termijnrelaties, en leveren we het product en de juiste service op maat.

We zijn trots op onze identiteit, en daarom zijn we blij dat deze nu is vertaald naar de uitstraling van het bedrijf. Het nieuwe logo is bewust met een blauwe kleur ontworpen, die goed past bij een vriendelijke uitstraling. Het design is wat strakker en meer van deze tijd, maar wel nog steeds herkenbaar voor iedereen die Kaas-Pack kent. Een vernieuwde frisse look, maar de oude vertrouwde service blijft altijd hetzelfde. Kijk gerust eens rond op de website!

Deel dit bericht